Kärttyne Kani asuu melkein maalla ja on neljän lapsen äiti. Hän rakastaa lapsia ja tätä kautta hän on tullut rakastamaan myös lastenvaatteita. Koska Kärttyne Kani osaa ommella, hän valmistaa lasten näköisiä lastenvaatteita itse. Välillä voi ompelupöydältä valmistua lapsenmielinen vaate aikuisellekin.

Kanivaatteet ovat Kärttysen Kanin käsitöitä ja henkivät sitä aikaa, jolloin hän itse oli ihan pieni. Vaatteissa on tosin tuulahdus myös ajasta, jona Kärttynen Kani ei ollut vielä edes oman emonsa haaveissa.

Kärttynen Kani piirtää itse kaavansa, etsii materiaalit ompelemiinsa vaatteisiin pääosin kirpputoreilta, mutta toisinaan uutena kaupastakin. Hän käyttää vanhaa ja keksii uutta.

Kärttysen Kanin mielestä vanhat verhot voivat olla upea takki ja vanhoista lakanoista tekee monta kaunista hattua. Kaikki tuotteet ovat uniikkeja käsitöitä, mutta joskus voi siis samasta kankaasta syntyä muutamakin tuotos. Tilauksesta kanivaatteen saa toki myös omasta kankaastaan.

Kaikki kankaat on pesty 40-60 asteessa Allegrolla ja rumpukuivattu ennen ompelupöydälle menoa.


perjantai 11. syyskuuta 2009

Pöllynen #1Eka pöllö Pöllynen valmistui vielä ennen kuin kankaat viikkautuivat vintille viikonloppuloman ajaksi.
Pöllynen on ollut ennen vartaloltaan verhoa ja siiviltään & räpylöiltään pöytäliinaa. Hän on vartaloltaan 22cm mittainen ja jää odottamaan seuraajiaan. Toivon saavani näitä ison läjän valmiiksi ennen wanhanajan markkinoita. Toki hän on MYYNNISSÄ nytkin ja hintaa Pöllyseltä löytyy 18€.
Itse olen pehmoista eniten mieltynyt Pöllyseen...halittavan suloiseen, hiukan tärähtäneen oloiseen pöllöön <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti